søndag 11. september 2016

BLOD PÅ SNØ av Jo Nesbø

Olav kan egentlig ingen ting, det vet han selv. Men en ting han virkelig kan, er å drepe folk. Han dreper folk som sjefen hans har sagt han skal drepe. Så finner sjefens hans ut at kona er utro. Olav får da i oppgave å drepe kona til sjefen. Han forfølger henne, og finner ut hvem elskeren er, og ender opp med å drepe elskeren i stedet for kona. Han ble bløthjertet i et lite sekund, for det så ikke ut som at hun likte det. Elskeren viste seg å være sjefens sønn, altså hennes stesønn. Olav har nå drept sønnen til sjefen... Sjefen er ute etter han, i tillegg til kona. Hva gjør han så? Olav skjuler kona i sin egen leilighet, og faller pladask for skjønnheten. De planlegger å reise bort sammen, og aldri komme tilbake. Han bestiller billetter, men fremtiden blir ikke helt som forventet...

Dette er min første Nesbø-bok uten Harry Hole, bortsett fra "Hodejegerne". Dette har jeg i utgangspunktet vært skeptisk til. Hvordan kan han lage en god historie uten Hole? For å vær helt ærlig, så klarte han det sånn akkurat passe. Jeg føler det var mange sider, selv om det er en kort bok, med masse ord, uten at vi egentlig kommer noen steder.

1 kommentar:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformål, fruktbarhetstast ..Kontakt Info:
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp: +234 (815) 542-5481

    SvarSlett