mandag 30. mars 2009

Påskeferie

Nå er det snart påske, og bøkene ligger i store tårn og roper etter å bli lest. Så jeg får vel prøve å få lest et par i løpet av ferien. Jeg hadde tenkt å lese Liza Marklunds "Nobels testamente" og "Livstid." Og etter hvert "Kurt blir grusom" og noen flere av Erlend Loes "Kurt" bøker. Jeg gleder meg til jeg får plassert meg godt ned i godstolen med en god bok og en stor kopp kakao. :) God Påske!

11 kommentarer:

 1. Ny layout!
  Får håpe du får lest litt i påsken da.
  God påske:)

  SvarSlett
 2. Du er bra effektiv med lesing ser jeg:D Hvor skal du lese alle disse bøkene?:) Fint nytt design på bloggen forresten!;D

  SvarSlett
 3. Har forresten "Knutby-koden" - dokumentaren fra Knutbydrapene på bibioteket. Kan jo være interessant å lese i forhold til "Kurtby":)

  SvarSlett
 4. Takk takk :D Bøkene hadde jeg tenkt å lese i Hemavan, i mellom skikjøring og pølsespising :) Skal se hva jeg får tid til, men det hørtes jo lurt ut.

  SvarSlett
 5. Spennende:D Jeg skal lese masse noter denne påsken, på Norsk ungdomssymfoniorkester:) Så vi får se om en bok eller to også bli slukt:P
  PS: Du må legge til WordPress-bloggen i listen over blogger du følger;D

  SvarSlett
 6. Er spent på nobels testamente. Har boka selv, men det er noe med Liza Marklund som gjør at jeg ikke helt har satt i gang å lese henne enda. Aner ikke hva det er...

  SvarSlett
 7. Fordommer er ikke bra Mette:P Boka kan være bra selv om du er usikker på forfatteren:)

  SvarSlett
 8. Jeg er litt enig med Mette. Det er noe med Liza, men boken kan jo være kjempe bra. Så jeg skal gi den en sjanse :)

  SvarSlett
 9. Hva er det med Liza?:P Har nesten ikke hørt om henne:)

  SvarSlett
 10. Jeg vet ikke hva det er. Jeg har bare en følelse. det kan være at hun ikke er så alt for kjent og ikke er så mye i media.

  SvarSlett
 11. Nei, egentlig synes jeg hun er litt kul som person, men jeg begynte på ei bok en gang som jeg ikke kom videre med. Var noe med skrivestilen. Søstra mi har lest masse av henne, så jeg må vel gi henne en sjanse. Har hørt at Nobels testamente er litt annerledes enn det andre hun har skrevet. Vi få høre når Margrethe har lest den ferdig:)

  SvarSlett