torsdag 19. august 2010

DE DØDES BIBLIOTEK av Glenn Cooper


Glenn Cooper, I love you!
Dette er den beste boken jeg har lest i år!

Dommedags morderen er på farten. Flere mennesker er døde, på forskjellige måten. Det eneste de har til felles, er postkortet de har fått i posten med dødsdatoen deres på. Will Piper blir satt på saken, en tilsynelatende uløselig sak.

7.7.777, 7 juli år 777 blir den syvende sønn av den syvende sønn født på øya Vectis utenfor Storbritania. I følge mytene, en forbannelse. Men sannheten er, at ingen har noen gang møtt en syvende sønn av den syvende sønn. Faren til denne djevelgutten leverer han fra seg til klosteret på øya. Det viser seg at gutten har en spesiell evne. Denne evnen bruker, noen vil kanskje si misbruker, munkene. De bruker gutten og tvangsformerer han. Alle avkommene har samme evnen.

I ørkenen i Nevada, nord for Las Vegas, ligger area 51. Et topphemmelig område under ledelse av marinen. Historiene sier at under bakken gjemmer de og forsker på en UFO og aliens som har landet på jorden. Det som er helt sikkert, er at når det blir truet med lekkasjer fra innsiden er helvete løs.

Ikke nok med at dette var spennende, men det er en utrolig god og interessant historie. Jeg skjønnte egentlig ganske fort hvem den skyldige var, men Cooper klarte å beholde spenningen gjennom absolutt hele boken. Anbefales på det sterkeste!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar