mandag 28. juni 2010

THE SHORT SECOND LIFE OF BREE TANNER av Stephenie Meyer

Endelig er Stephenie Meyer tilbake!
Her skriver hun om "a newborn", altså en nyfødt vampyr. Bree er en av de vanlige vampyrene, ikke som Cullen-familien som er vegetarianere. Bree blir født for å kjempe mot Cullen familien, for Victoria som vil drepe Bella. Vi får ikke møte Cullen-familien slik som i Twilightsagaen, men vi får se dem gjennom Brees øyne.

Kampen som Bree blir født til å kjempe skjer i Eclipse, den tredje boka i sagaen. Man merker veldig godt at Bree ikke har vært en karakter Meyer har tenkt så veldig mye på. Følelsene Bree har, kommer ikke frem på samme måte som hos Bella og Edward. Spesielt når Bree forelsker seg i en av de andre vampyrene. Det virker veldig kaldt og følelseløst.

Vi møter jo selvfølgelig Edward og Bella, men ikke på samme måten. Denne ganger er det Bree som forteller, og det hun fokuserer mest på er tørsten og blodet. Møtet er kort, med Voltouri klanen tilstede. Det blir ikke ordentlig spennende, siden man allerede vet utfallet på Brees liv fra Eclipse.

Det er godt å ha Stephenie Meyer tilbake, selv om det skal mye til for å overgå Twilightsagaen..

HUSK! Eclipse kommer på kino 30.06.10!!

2 kommentarer:

  1. Nå har jeg begynt med sagaen, og jeg har kjøpt inn også denne på biblioteket. Driver på med "Under en ny måne", så jeg har mye igjen å glede meg over!:)

    SvarSlett
  2. Da har du jo det beste foran deg :) Liker du det så langt?

    SvarSlett