mandag 17. august 2009


På onsdag begynner skolen igen, og hverdagen kommer tilbake. Med andre ord ferien er over. Desverre. Det har væt lite blogging i det siste, mindre enn jeg hadde ønsket, men lesing har det vær mye av.

I løpet av 10 dager slukte jeg Twilight sagaen, på ENGELSK! Jeg satt på jobb og bare lengtet etter å få lese videre. Og jeg tror nesten jeg må begynne å lese dem på nytt. Det er de desidert fire beste bøkene jeg noen gang har lest. Jeg har ikke ord. Det er litt av grunnen til at de ikke er kommet ut på bloggen enda. Jeg er ikke sikker på om jeg noen gang får dem ut. Nå skal ikke jeg prøve å høres poetisk ut her, men jeg har rett og slett ikke ord.

Jeg har faktisk også lest "Naiv. Super" av Erlend Loe. En fin liten flyplassbok. Men den ble litt borte i all Twilight "hysteriet", om man kan kalle det det.

Jeg har flere bøker som ligger på vent, å skal prøve å få litt fortgang i det. Om jeg må, så får jeg vell blogge om skolebøkene eller ordboka. :)

P.S: "New Moon", bok nr. to i "Twilight" sagaen kommer på film 20 november!!

2 kommentarer:

  1. Dette var egentlig en veldig god rekame! Får du ordene tilbake, gleder jeg meg til å høre hva som er så fantastisk. Er det stemningen, historien, språket... Har jo selv sett film nr en og skjønt hva som kan bringe tenåringer ut av fatning. Uansett er det jo helt fantastisk at man sluker 4 feite bøker på engelsk på no time.

    Hvilken bok likte du best av "Naiv.Super" og "Doppler"?

    SvarSlett
  2. hehe, med det innholdet så ver det ingen problem. Sidene bare fløy av gårde.:)

    Jeg likte "Doppler" best. Der skjønnte jeg faktisk hva hovedpersonen følte og mente, og at det faktisk er folk som sliter på den måten. Men i "Naiv.Super" så ble jeg bare irritert..

    SvarSlett